Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S'obre el procés de selecció del nou Restaurant Pans&Company-Pollo Campero de Sabadell

logo pollo camperologo pans&companyDes d'avui divendres 20 de juliol i fins el 30 del mateix mes, s'obre el procés de selecció per cobrir més de 30 llocs de treball en el nou Restaurant Pans& Company que obrirà a Sabadell a principis d'octubre. Les inscripcions es poden realitzar a través del link publicat a continuació.

Es busquen persones amb ganes de treballar, actitud proactiva, bona presència i una gran orientació al client. Les funcions a desenvolupar seran, entre d'altres: atenció al client, elaboració de productes (entrepans, amanides, pollastre i complements), manteniment i neteja del restaurant i servei de caixa. S'impartirà formació de base per poder desenvolupar la feina amb seguretat. 

El local, uneix dos conceptes de gran èxit Pans&Company i Pollo Campero, l'última novetat. L'establiment, format “xalet”, tindrà terrassa exterior, zona infantil de jocs, i oferirà el serveis de Pans&auto i PansExpress.

logo eat outPans & Company pertany a The Eat Out Group, el grup més gran de restauració espanyol. El procés de selecció es realitzarà únicament a través del web que la empresa mateixa ha creat. Podeu accedir al web a través d'aquest enllaç i realitzar el procés d'inscripció.

En aquest sentit, el Servei Municipal d'Ocupació (SMO) de Badia del Vallès continuarà donant suport als usuaris i les usuàries de la Borsa de Treball perquè puguin accedir a les ofertes d'ocupació que genera Sabadell Parc Empresarial. Per a més informació, cal adreçar-se al SMO, de dilluns a divendres, de 9 h a 14.30 h, o bé trucant al 937 181 662.

Publicat el 20.07.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^