Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia i la UAB mostren la seva col·laboració amb la celebració a Badia dels premis Eines
Fotografia de cloenda de l'acte de lliurament dels premis Eines
L'Auditori Municipal Antonio Díaz – El Mago Pop va ser ahir l'escenari de la cerimònia de lliurament de la quarta edició dels premis Eines, en els àmbits català, comarcal i local, que han premiat els projectes REVIVE, Retícula i Obrador de pastisseria del Centre Ocupacional del Bosc. L'acte, celebrat per primera vegada a Badia, evidència la col·laboració entre l'Ajuntament i la Universitat Àutonoma de Barcelona (UAB). La cerimònia va comptar amb la participació de la consellera d'Igualtat i Feminisme, Eva Menor; el rector de la Universitat Autònoma de UAB, Javier Lafuente, i l'alcalde de Badia, Josep Martínez Valencia.

A la seva intervenció, l'alcalde de Badia va subratllar la proximitat i la col·laboració entre la Universitat Autònoma i Badia: "Els llaços que ens uneixen són sòlids, basats en la proximitat geogràfica, però també en una visió comuna de futur; volem que la ciutadania senti que amb la UAB tan a prop en tots els sentits, serem un referent en innovació, en sostenibilitat i en compromís social, i estem convençuts que esdeveniments com el d'avui ens acosten una mica més a aquesta meta".

Pel que fa a Badia, va destacar que “està compromesa amb la transformació i la innovació, no sols a través de la tecnologia, sinó també a través de valors que situen les persones en el centre de totes les nostres accions”. Josep Martínez Valencia va incidir en què “la innovació pot ser una eina poderosa per transformar realitats, construint comunitats més equitatives i igualitàries i millorant la qualitat de vida de les persones, com passa a Badia”.

L'alcalde de Badia i el rector de l'Autònoma se saluden a l'arribada a l'acte de lliurament dels premis EinesEl rector de la UAB, Javier Lafuente, va posar en valor el paper de la universitat com a generadora d'investigacions que cal aplicar després a la millora de la societat.

La consellera d'Igualtat i Feminisme de la Generalitat, Eva Menor, va insistir en la necessitat que es reconegui la feina de les dones en la transformació social, en destacar que la gran majoria de les propostes finalistes eren projectes desenvolupats per dones. Menor també va reconèixer que se sentia molt feliç de participar en aquesta gal·la de lliurament de premis que es feia a Badia, la seva ciutat.

A l'acte es va presentar l'Anuari d'Emprenedoria, Economia i Innovació Social 2024, així com l'actualització del Visor CREIS 2024 amb novetats sobre l'economia social i solidària a l'Àmbit B-30, i la ponència “Reptes del Tercer Sector Social”.

Els premis Eines els atorga la UAB, l'Ajuntament de Mollet del Vallès, els consells comarcals del Vallès Occidental i del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona. La gal·la d'ahir la va organitzar l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Publicat el 16.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^