Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Exposat a l'OAC fins al 24 de setembre el cens per preparar el llistat de persones candidates a jurat
Exposat a l'OAC fins al 24 de setembre el cens per preparar el llistat de persones candidates a jurat
Les llistes del cens vigent, a partir del qual es farà la llista de persones candidates a jurat per al bienni 2025-2026, restaran exposades al públic fins dimarts vinent, 24 de setembre, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Allà pots comprovar si hi ha alguna informació incorrecta i corregir-la. El 26 de setembre, tindrà lloc el sorteig on es seleccionaran les persones candidates a integrar jurats en judicis.

La Llei orgànica 5/1995 del Tribunal del Jurat estableix en el seu article 13 la realització per part de les Delegacions Provincials de l'Oficina del Cens Electoral d'un sorteig dins dels últims 15 dies del mes de setembre dels anys parells en cada província, a fi d'establir la llista biennal de candidats a jurat popular per al bienni 2025-2026.

A la província de Barcelona aquest sorteig es realitzarà en sessió pública el pròxim 26 de setembre de 2024 a les 9.45 hores en la Seu de l'Audiència Provincial de Barcelona (Sala de Vistes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en el Palau de Justícia; Passeig de Lluís Companys s/n, Barcelona). Se seleccionaran 8.000 persones candidates a jurat d'entre els ciutadans inscrits en el Cens Electoral vigent a 1 d'agost de 2024; a l'efecte del sorteig formaran part del cens vigent els majors d'edat el dia 16 de setembre de 2024.

Pots comprovar la inscripció personal, amb la presentació del DNI, passaport o permís de conduir en què aparegui fotografia del titular. En el cas de no figurar a les llistes, o que hi hagi un error d'inscripció, pots formalitzar la reclamació a l'OAC, presentant els documents d'identificació esmentats, durant el mateix període d'exposició i en l'horari següent:

Horari Oficina d'Atenció Ciutadana

  • Matí: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores
  • Tarda: Dilluns, de 16 a 18 hores

Adjuntem un document de la Generalitat de Catalunya amb informació per a persones candidates a jurat.

Document informatiu per a persones candidates a jurat

Document informatiu per a persones candidates a jurat

Fitxer: informacio_candidats_jurat.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 8
Mida: 151.66 kB

Publicat el 19.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^