Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Rafael Moya deixa l'Ajuntament en ser nomenat cap de gabinet de la Conselleria de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat
Rafael Moya deixa l´Ajuntament en ser nomenat cap de gabinet de la Conselleria de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat
El tinent d'alcalde i coordinador municipal, Rafael Moya, va presentar, en el ple municipal de setembre, la renúncia a les seves responsabilitats a l'Ajuntament un cop nomenat com a cap de gabinet de la Conselleria de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat.

La tinenta d'alcalde Mar Bayona i l'alcalde Josep Martínez Valencia van glossar els seus anys a l'Ajuntament, destacant la seva capacitat per proposar noves idees i la voluntat d'analitzar formes de millorar la gestió de l'Ajuntament. Mar Bayona va dir que “durant anys, ha estat el cervell del Govern, impulsor de projectes que semblaven utopies, i el responsable d'aconseguir fer realitat grans reptes que han millorat i encara milloraran la nostra ciutat en els anys vinents”.

L'alcalde, Josep Martínez Valencia, va dir que “Badia no perd un regidor; Catalunya guanya un meravellós servidor públic. Rafael Moya ha fet possible allò que tothom considerava impossible, com impulsar la retirada de l'amiant, la rehabilitació, la zona esportiva, el camp de futbol i la piscina”.

En el seu torn de paraula, Rafael Moya va agrair José Luis Jimeno que li obrís les portes, i a Eva Menor i a Josep Martínez Valencia la seva confiança, i va subratllar que “des d'on continuï treballant, sempre tindré presents les necessitats de Badia i intentaré ajudar en tot allò que pugui a la meva ciutat”. Moya va finalitzar la seva intervenció amb un “moltes gràcies a tots i a totes; ha estat un plaer i visca Badia!”.

Rafael Moya va ser nomenat cap de gabinet de la consellera del Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat de Catalunya, Sílvia Paneque, mitjançant publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya a la resolució TER/3140/2024, de 27 d'agost de 2024.

Veí de Badia del Vallès des de l'any 1978, on ha estudiat al CEIP La Sardana i a l'IES Badia del Vallès. És llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i diplomat en Ciències Empresarials i té tres postgraus en Hisenda Autonòmica i Local. Des de l'any 1994 és militant del PSC de Badia del Vallès i actualment també és membre de l'Executiva  de la Federació del PSC del Vallès Occidental Sud.

A l'Ajuntament de Badia ha estat tècnic d'Esports, Coordinador de l'Àrea d'acompanyament a les persones i cap de gabinet d'Alcaldia i, des de l'any 2015, regidor d'aquest Ajuntament i integrant de l'equip de Govern, com a part del Grup Municipal PSC-CP. Entre les seves darreres responsabilitats ha estat al front de l'Oficina de l'Amiant de l'Ajuntament, creada per gestionar el procés de retirada d'aquest material del parc d'habitatges de Badia, que es farà gràcies a la subvenció que l'Ajuntament va aconseguir de la Generalitat de Catalunya.

Publicat el 26.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^