Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Instal·lació fotovoltaica al Mercat Municipal que permetrà una important reducció del seu consum elèctric
Descàrrega al Mercat Municipal de les plaques fotovoltaiques
El Mercat Municipal de Badia del Vallès disposarà d'una instal·lació fotovoltaica a la seva coberta que es va començar a col·locar ahir i que, en els moments puntuals de màxim rendiment, podrà aportar fins a la meitat del consum elèctric de l'equipament. Aquesta millora es duu a terme gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès i de l´Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb una inversió de 147.375,50 euros.

L'AMB ha adjudicat el contracte a Greening-e, que gestionarà l'explotació de la instal·lació, en règim d'autoconsum amb excedents. El retorn de l'excedent elèctric generat, per a un període inicial de 15 anys, serà per a l'AMB. A partir de llavors, la instal·lació passarà a ser íntegrament de titularitat municipal.

Els treballs per a la seva posada en marxa tenen una durada prevista de tres mesos, sense afectació a l'activitat del mercat, ja que tots els treballs es fan a la coberta, excepte les operacions de càrrega i descàrrega.

×  
Desca?rrega de les plaques fotovoltaiques del Mercat Municipal #Badia #BadiaDelVallès #MercatBadia Desca?rrega de les plaques fotovoltaiques del Mercat Municipal #Badia #BadiaDelVallès #MercatBadia

La instal·lació, de 114 kWp (és a dir, amb una capacitat màxima de generació d'energia elèctrica de 114 kW) i de 100 kW nominals, comptarà amb 246 mòduls, cadascun d'ells de 465 Wp. La instal·lació estarà situada a la part sud de la coberta i tindrà una doble desviació de 45 graus sud-est i de 45 graus sud-oest.

Aquesta instal·lació permetrà una important reducció del consum elèctric del mercat i de la seva empremta de carboni, millorant la seva eficiència energètica, i forma part de les actuacions previstes per l'Ajuntament per fer de Badia una ciutat més sostenible.

Publicat el 10.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^