Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament es reuneix amb l'Associació de Veïns per posar en comú els treballs de retirada de l'amiant i la construcció dels balcons, entre altres temes
L'Ajuntament es reuneix amb l'Associació de Veïns per posar en comú els treballs de retirada de l'amiant i la construcció dels balcons, entre altres temes
Una delegació de l'Ajuntament, encapçalada per l'alcalde, Josep Martínez Valencia, s'ha reunit aquest migdia amb representants de l'Associació de Veïns de Badia per posar en comú les accions que s'estan duent a terme per a la retirada de l'amiant dels edificis de Badia i per al procés de substitució de les galeries per balcons, entre altres temes. Els representants de l'associació també han transmès l'Ajuntament la necessitat de fer una reunió amb la direcció del CAP de Badia.

L'alcalde els ha informat que el contracte per a la redacció de la documentació tècnica i la direcció d'obra en la retirada de l'amiant es va signar el 8 d'agost i que ACM 2020 Consultoría y Diagnóstico de Amianto, S.L., l'empresa adjudicatària, ja està actualitzant la informació de la situació dels edificis i ha fet visites amb tres empreses que s'han mostrat interessades en el procés de retirada de l'amiant.

Josep Martínez Valencia ha anunciat que es reunirà amb el responsable de l'Agència de Residus de Catalunya del nou Govern de la Generalitat per continuar coordinant amb aquest organisme totes les accions que portin a la retirada de l'amiant dels edificis de Badia. L'associació ha demanat que representants polítics de l'Ajuntament continuïn participant en les reunions de la Comissió de l'Amiant per mantenir al corrent dels avenços que es vagin fent.

Pel que fa a la substitució de les galeries amb amiant i la construcció de balcons, ha explicat que la previsió és que les pròximes comunitats que duran a terme aquestes obres seran Algarve, 7 i Av. del Cantàbric, 45, seguides d'Av. de la Mediterrània, 36 i 38, i Av. del Cantàbric 13. L'alcalde ha anunciat que també es reunirà amb els responsables de la conselleria i de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per saber quines seran les passes següents per assegurar la continuïtat de tot el procés de substitució de galeries per balcons.

Des de l'associació de veïns s'ha transmès la necessitat de reunir-se amb la direcció del CAP Badia per conèixer la seva situació i de quina manera pot millorar el servei. També s'ha demanat que continuï la col·laboració amb la regidoria de Feminisme de l'Ajuntament per seguir treballant cap a la igualtat efectiva entre homes i dones.

Josep Martínez Valencia també ha anunciat que ja han començat els treballs per a la reforma de l'ascensor del carrer Bètica, per assegurar la seva estanquitat i bon funcionament. En aquest sentit, espera que l'ascensor estigui totalment operatiu abans de finals d'any.

Publicat el 02.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^