Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita de l'alumnat del Programa Singulars: Engega't Jove! a la botiga Wala
Visita de l´alumnat del Programa Singulars: Engega´t Jove! a la botiga Wala

L'alumnat de l'especialitat d'atenció a la clientela del Programa Singulars: Engega't Jove! ha visitat les instal·lacions de Wala a Via Sabadell. Aquesta visita forma part de les activitats que es porten a terme, i en les quals els i les joves tenen l'oportunitat de visitar a empreses del nostre entorn productiu. Fins ara, s'havien organitzat visites a Unidroco, Sabemsa i al Gremi d'Instal·ladors i Pimes.

A la visita, la tècnica de Recursos Humans ha fet un repàs de la història del grup Unipreus i les botigues Wala. Ha presentat els perfils professionals que l'empresa busca, donant èmfasi a les competències que més es valoren: iniciativa, comunicació, treball en equip...

Desprès, el director de botiga ha fet de guia presentant a les persones assistents cadascuna de les seccions: outdoor, esport d'equip, moda, sabates, magatzem i caixes. D'aquesta manera, ha  explicat la manera de treballar de Wala i la seva filosofia.

Per acabar, s'ha donat l'oportunitat a l'alumnat de parlar amb les persones treballadores del local i els caps de secció. Fins i tot, han pogut realitzar alguna tasca de la botiga amb la supervisió del personal.

En definitiva, ha sigut una experiència enriquidora per a tothom. Des de l'agrupació del Programa Singulars transmeten l'agraïment per la col·laboració del grup Unipreus i el seu desig de poder continuar comptant amb ells per aquest tipus de programes i activitats.

El Programa Singulars: Engega't Jove està enfocat a la inserció laboral i/o educativa per a joves, principalment en atur, d'entre 16 a 29 anys, i està organitzat per l'Ajuntament de Badia del Vallès, juntament amb els Ajuntaments de Barberà del Vallès i de Ripollet, i els centres de formació Level Instrukta i Alba Formació. El programa el promou i impulsa el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Logotips de les entitats participants

Publicat el 03.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^