Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Adjudicada la redacció de la documentació tècnica i la direcció d'obra en la retirada de l'amiant
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
La Junta de Govern Local de l'Ajuntament ha adjudicat avui a l'empresa ACM 2020 Consultoría y Diagnóstico de Amianto, S.L. el contracte per a la redacció de la documentació tècnica i la direcció de les obres i coordinació de la gestió dels residus per a la retirada de l'amiant de 115 edificis residencials de Badia del Vallès. L'adjudicació d'avui no és per retirar l'amiant, és un pas previ per a la redacció de les normes que hauran de complir les empreses que retiraran l'amiant.

ACM 2020 disposa d'un màxim de 3 mesos per a redactar la documentació tècnica, és a dir, els projectes arquitectònics de retirada, l'anàlisi de les façanes i la redacció de tota la documentació necessària per les empreses que retiraran l'amiant. L'empresa també s'encarregarà de la direcció d'obres i la coordinació de la gestió de tots els residus que es vagin retirant.

Un cop finalitzat aquest pas, l'Ajuntament iniciarà el procés per a la contractació de l'empresa o empreses que retiraran l'amiant, i així aconseguir que Badia sigui la primera ciutat d'Europa lliure d'amiant.

L'alcalde de Badia, Josep Martínez, ha fet un vídeo en què explica la importància d'aquesta adjudicació, que pots veure adjunt a la notícia.

Seguirem informant de tot el procés de retirada de l'amiant. Pots consultar totes les notícies que hem anat publicant en relació a la retirada de l'amiant en aquest apartat: https://www.badiadelvalles.cat/badiaretiralamiant

Publicat el 17.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^