Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alcalde es reuneix amb el comissionat de Barris de la Generalitat per establir accions conjuntes per aprofitar les oportunitats de futur de Badia
L´alcalde es reuneix amb el comissionat de Barris de la Generalitat per establir accions conjuntes per aprofitar les oportunitats de futur de Badia
L'alcalde de Badia del Vallès, Josep Martínez Valencia, es va reunir dijous amb el comissionat de Barris de la Generalitat, Carles Martí, per compartir els reptes i oportunitats de la ciutat en un moment de finalització de règim de protecció oficial dels habitatges i de probables canvis demogràfics, i per explorar actuacions conjuntes i amb altres administracions supramunicipals per aprofitar les possibilitats de futur de Badia.

L'alcalde li va explicar la història i la situació actual de Badia, en un moment en què l'Ajuntament vol millorar el parc d'habitatges de la ciutat, mitjançant la retirada de l'amiant i l'aprofitament, per part de les comunitats de veïns, de les subvencions europees per a la rehabilitació d'edificis. A la reunió, Josep Martínez Valencia va demanar la col·laboració del comissionat per preparar la ciutat davant del nou escenari de finalització del règim de protecció oficial i dels probables canvis i oportunitats que aquest fet pot propiciar.

A banda de la recepció oficial i de la reunió de treball, l'alcalde va acompanyar el comissionat en una visita a Badia perquè conegués sobre el terreny les accions que s'estan fent i les previstes per millorar la ciutat.

El comissionat va coincidir amb la diagnosi sobre la situació de Badia i es va mostrar molt interessat per les possibilitats de futur. Finalment, es va acordar establir contactes amb altres administracions per impulsar accions conjuntes per aprofitar la finestra d'oportunitat que s'obre a la ciutat en els anys vinents.

Carles Martí va ser nomenat comissionat per a l'impuls de les polítiques de millorament urbà, ambiental i social dels barris i les viles pel Consell Executiu de la Generalitat l'agost passat. Aquesta nova figura, adscrita al Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica, té, entre les seves funcions, dissenyar, implementar i avaluar les actuacions de lluita contra la segregació urbana, tenint presents els reptes de l'emergència climàtica. A més, intervé en la planificació estratègica dels recursos i les operacions a desenvolupar per tal de garantir l'assoliment dels objectius amb la màxima eficiència. La reunió celebrada dijous és molt important per aprofitar les oportunitats de futur de Badia.

Publicat el 21.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^