Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les treballadores de Serveis Socials atenen al Casal de la Gent Gran dilluns i dimarts al matí
Casal de la Gent Gran de Badia
Les treballadores de Serveis Socials de l'Ajuntament de l'equip de Gent Gran i Dependència atenen també al Casal de la Gent Gran, els dilluns i els dimarts al matí, de les 10 a les 12.30 hores, des d'aquesta setmana.

Per oferir un millor servei i evitar cues, les persones que vulguin ser ateses han de reservar hora a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament. Quan demanin hora, poden indicar si desitgen ser ateses a l'espai de Serveis Socials de l'Edifici El Molí (av. Costa Blava, s/n) o al Casal de la Gent Gran (Av. de Burgos, cantonada amb carrer Bètica). Us recordem que l'horari de Serveis Socials a l'Edifici El Molí és de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Amb el servei d'atenció a les persones grans al Casal, Serveis Socials volen oferir una oferta d'atenció personal, més àmplia i més còmoda, per facilitar l'accés a totes les persones usuàries d'aquest servei.

Pots demanar hora a:

Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament
Av. Burgos s/n (Edifici Ajuntament)
Telèfon
93 693 33 00 / 93 718 22 16

Publicat el 17.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^