Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia, destacada a la pel·lícula El Mago Pop lands in USA
Èxit de la presentació del documental d'El Mago Pop al festival de Sitges

Badia té una presència destacada a la pel·lícula documental El Mago Pop lands in USA, que es va presentar ahir amb un gran èxit al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. La première va comptar amb Antonio Díaz, El Mago Pop: la consellera d'Igualtat i exalcaldessa de Badia, Eva Menor, i l'alcalde, Josep Martínez Valencia.

A la pel·lícula, que explica l'adquisició, per part d'Antonio Díaz, d'un teatre a la ciutat americana de Branson i el procés per a la presentació del seu espectacle a Broadway, es mostra àmpliament l'homenatge que se li va fer a Badia del Vallès el 30 de gener de 2023, amb la nova denominació de l'Auditori, que ara porta el seu nom.

El punt de vista del documental permet conèixer tota la feina que hi ha darrere de la creació d'un espectacle de primer nivell i els nervis i dubtes que genera els dies previs a la primera funció.

El documental va rebre un gran aplaudiment a la seva finalització per la capacitat de mostrar la personalitat d'Antonio Díaz i dels seus col·laboradors més propers des d'un punt de vista intimista, que va emocionar el nombrós públic assistent.

Publicat el 07.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^