Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Jugatecambiental inicia la temporada de tardor
L'activitat Calendari de Llunes inicia la programació de tardor de la Jugatecambiental de Badia, al Parc de Joan Oliver

La Jugatecambiental inicia les seves activitats de tardor aquest diumenge, 15 de setembre, amb l'activitat Calendari de Llunes. Descobrirem com les diferents fases de la lluna afecten el creixement, la floració i la producció de les plantes.

La Jugatecambiental ofereix l'espai de joc diumenges, de les 11.30 a les 13.30 hores. Aquesta temporada s'ha equipat encara més l'espai amb uns nous jocs de gran format que segur faran gaudir d'allò més les famílies. Les activitats específiques tindran lloc de 12 a 13 hores.

Consulta totes les activitats programades, en el cartell adjunt.

Cartell de les activitats

La Jugatecambiental és un espai on les famílies amb infants de totes les edats poden compartir una estona de joc i experimentació mentre coneixen els valors dels parcs i platges metropolitans, a més d'altres continguts relacionats amb la sostenibilitat. Disposa d'un espai de joc i experimentació no dirigit, un punt d'informació sobre el parc i el municipi on s'ubiquen i una activitat guiada diferent cada dia sobre natura i medi ambient.

Trobaràs la Jugatecambiental de Badia en el Parc de Joan Oliver. Vine, juga i coneix la natura!

Publicat el 13.09.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^