Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vols ser comerciant? Pots llogar un dels 10 locals comercials disponibles a Badia
Vols ser comerciant? Pots llogar un dels 10 locals comercials disponibles
L'Ajuntament de Badia del Vallès ha posat en marxa el procés d'adjudicació mitjançant concurs de procediment obert d'arrendament dels 10 locals comercials propietat de l'Ajuntament que estan disponibles. Els locals estan situats a Av. de Burgos 16 i 40, Av. Cantàbric 21 i 23, Av. Mediterrània 3 i 20, Porto 7 i 17, Av, Via de la Plata 3 i carrer Eivissa, 6. El termini de presentació de sol·licituds està obert fins al dilluns 14 d'octubre a les 12 hores.

Les següents activitats econòmiques queden excloses d'aquesta licitació i no s'admetran ofertes: bars, cafeteries, restaurants, botigues de telefonia mòbil a excepció de franquícies, sales d'activitats lúdiques i de jocs recreatius i apostes, supermercats, clubs i associacions de cànnabis o similars, locutoris i magatzems.

El termini de duració del contracte, a comptar des de la data de formalització, serà de 10 anys fins a la data màxima de 5 anys de pròrroga, resultant una durada contractual màxima de 15 anys.

Pots presentar la teva sol·licitud mitjançant el perfil de contractant de l'Ajuntament, en aquesta adreça: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/300253958. Hi trobaràs tota la documentació i l'enllaç per fer la teva oferta.

Si necessites més informació, contacta el servei de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament.

Dinamitza la teva ciutat! Obre un comerç a Badia!

Publicat el 04.10.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^