Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, dissabte i diumenge, Festa Major a Badia!
Imatge de la Festa Major 2024
Badia celebrar la seva Festa Major durant tres jornades principals, del divendres 14 al diumenge 16 de juny. A banda d'aquests dies, també s'han programat activitats el dissabte passat, 8 de juny, en què la coral Ginesta va celebrar el seu 40è aniversari, i avui dijous, quan té lloc el concert de Festa Major de la Coral L'Espiga i del Coro del Casal de la Gent Gran, a les 20.15 hores, a l'Església Mare de Déu de la Mercè.

Divendres, primer dia gran, la Festa Major ofereix el concert Badia Sona, un espai dedicat a l'actuació d'artistes locals, amb una àmplia varietat d'estils que mostra la riquesa musical i el talent de Badia. Dissabte, Todo Cafeína homenatjarà Queen, Mecano, El Canto del Loco i La Oreja de Van Gogh. Després dels concerts, les sessions amb DJs Greta y los Garpo i DJ Yelitos continuaran la festa. Diumenge actuarà Sabor de Gràcia, la històrica formació que és tot un referent de la rumba catalana, i hi haurà havaneres i rom cremat amb l'actuació del grup Son de L'Havana.

A banda de la música, el programa ofereix un gran nombre de propostes per a totes les edats, com les activitats infantils i familiars al Parc de Joan Oliver, propostes d'oci actiu per a la gent jove, com la Gaming Fest, a l'Espai Jove, i l'Skate Park i el circuit de Parkour, a les pistes annexes del Complex Esportiu, i una programació diària d'activitats al Casal de la Gent Gran.

En aquest vídeo, l'alcaldessa, Eva Menor, resumeix el programa de la Festa Major:

×  
Festa Major 2024 Festa Major 2024

Una festa inclusiva i per tothom
Enguany, la Festa Major fa un pas endavant amb iniciatives encaminades a que tothom pugui gaudir plenament de l'experiència, tenint en compte les necessitats, diversitats i capacitats de totes les persones.

Les iniciatives són:
• Pictogrames en espais del municipi per comunicar-se amb persones que poden
necessitar suport visual.
• “L'hora tranquil·la”: tots els dies de Festa Major, de 16 a 17 h al Recinte Firal, i a les atraccions infantils de 18 a 19 h, no sonarà música, atenent a les necessitats de les persones amb
• hipersensibilitat als sorolls.
• Racó de la Calma, diumenge, a la Fireta Infantil, un espai dissenyat per a gaudir de forma acollidora i inclusiva, amb cura de la salut mental i emocional.
• Polseres d'accés prioritari, per a la zona d'atraccions i per les activitats on calgui fer cua. Amb la polsera, les persones gaudiran d'accés preferent a les carpes del Trobadia.

Com sol·licitar la polsera d'accés prioritari?
Pots demanar-la contactant amb l'entitat col·laboradora TDAH-TEA-ACI de Badia del Vallès, del 10 al 16 de juny, al telèfon 604 900 686 o, durant la Festa Major, a la carpa de Protecció Civil
(a l'av. Burgos a l'altura del Casal de la Gent Gran).

Una festa segura i lliure de violències
Per assegurar que la Festa Major sigui una festa segura i lliure d violències, el Punt Lila estarà situat a la plaça de la Sardana, davant del Recinte Firal. Oferirà suport a qualsevol persona que hagi patit una agressió, durant la nit. S'actuarà amb total respecte, confidencialitat, imparcialitat i sense discriminació de cap tipus.

El Punt Lila també oferirà tapes per a gots, per incrementar la seguretat i per evitar la submissió química

El cartell de la festa, obra d'Ivonne Navarro
La il·lustració del cartell d'enguany és obra de la il·lustradora Ivonne Navarro, nascuda a Barberà del Vallès. Va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona, itinerari de pintura i, després de realitzar il·lustració i gravat en la Universitat de Belles Arts de Lisboa fent un Erasmus, es va enamorar del món de la il·lustració i va anar experimentant i aprenent de manera autodidacta i realitzant petits cursos.

A les seves obres representa la diversitat i l'art com a mitjà de transformació social. La combinació de tècniques il·lustratives, l'expressivitat i el color són marca de la casa.

A continuació, adjuntem el programa:

Programa de la Festa Major 2024

Programa de la Festa Major 2024

Fitxer: Programa_Festa_Major_Badia_2024___def.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 28
Mida: 4.64 MB

Publicat el 13.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^