Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contractació de 2 oficials/es de Manteniment, 2 operaris/es de Neteja Viària i 2 recepcionistes-controladors/es, dins del Programa Treball i Formació
Anunci de contractació
L'Ajuntament de Badia del Vallès ofereix la contractació laboral, per un període de 12 mesos, de 2 oficials/es de manteniment, 2 operaris/es de neteja viària i 2 recepcionistes-controladors/es, mitjançant un procés de selecció àgil i abreujat de les persones aspirants derivades de l'Oficina de Treball (SOC), dins del Programa Treball i Formació.

Per a més informació pots consultar les bases, en el document adjunt. 

Decret del procés de selecció àgil i abreujat de 2 oficials/es de manteniment, 2 operaris/ries de neteja viària i 2 recepcionistes-controladors/res

Decret del procés de selecció àgil i abreujat de 2 oficials/es de manteniment, 2 operaris/ries de neteja viària i 2 recepcionistes-controladors/res

Fitxer: Treball_i_formacio_2024.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 15
Mida: 1 MB

També pots contactar amb el Servei Municipal de Promoció Econòmica i Ocupació al 93 718 16 62 Ext. 2.

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) ha publicat una nova convocatòria del programa Treball i Formació per al foment i la millora de l'ocupabilitat de les persones en una situació d'especial vulnerabilitat i amb més dificultats per accedir al mercat de treball.

Concretament, aquesta nova convocatòria va adreçada, prioritàriament, a dones (DONA), persones majors de 52 anys (MG52), perceptors de la Renta Garantida Ciutadana (PRGC) i persones aturades de llarga duració que no perceben cap prestació (PANP).

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès, s'han sol·licitat les següents
contractacions:

  • Línia DONA: es contractarà a una persona per un període de 12 mesos.
  • Línia MG52: es contractaran a dues persones per un període de 12 mesos.
  • Línia PANP: es contractaran a dues persones per un període de 12 mesos.
  • Línia PRGC: es contractarà a una persona per un període de 12 mesos.

Les persones contractades prestaran serveis en els llocs de treball:

  • 2 Informadors/es – Controlador/es (Línia MG52)
  • 2 Operaris/àries de Neteja (Línia RGC i DONA)
  • 2 Operaris/àries de Manteniment (Línia PANP)

D'aquesta manera, amb les contractacions es reforçaran els serveis d'atenció i informació a la ciutadania, neteja viària i manteniment dels espais públics.

El programa Treball i Formació és una mesura de foment de l'ocupació que facilita que les persones en situació de desocupació -que pertanyen als col·lectius amb més risc d'exclusió sociolaboral- adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball, posant en pràctica, d'aquesta manera, les habilitats necessàries per a la seva inserció laboral efectiva.

El focus del programa, per tant, es posa en la persona i en el desenvolupament i millora de les seves competències. Per aconseguir aquesta fita, la persona participant rebrà acompanyament i suport durant el període de contractació.

Amb el mateix objectiu de millora de l'ocupabilitat de la persona participant, el programa consta, a més de l'actuació de contractació laboral, de dues actuacions més, formació i acompanyament, per facilitar a les persones contractades una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial.

Logotips entitats col·laboradores

Publicat el 05.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^