Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recepció al taekwondista de Badia, Joel Martín, abans de la seva participació en els Jocs Paralímpics de París 2024
Recepció al taekwondista de Badia, Joel Martín
L'alcalde de Badia, Josep Martínez Valencia, ha rebut avui Joel Martín, taekwondista de Badia que participarà als Jocs Paralímpics de París 2024 el 29 d'agost. A la recepció, a la Sala de Plens, han participat la 2a tinenta d'alcalde, Mar Bayona; el regidor d'Esports, Samuel Aranda, i el pare de l'esportista, Francisco Javier Martín.

Joel Martín va aconseguir la medalla d'or en el Torneig Classificatori Europeu de Taekwondo que va tenir lloc a Sofia (Bulgària) i es va fer seva la única plaça classificatòria a la categoria K44 -58 quilos, la classe més lleugera per als esportistes amb menor discapacitat als braços.

Aquest èxit dona continuïtat al gran any 2023 de l'esportista badienc, amb bronzes en el Campionat d'Europa de Rotterdam i en les copes President d'Albània i de Turquia, i algunes plates més en el Grand Prix de Mèxic i en la seva gira per Austràlia.

Durant la seva trobada, ha rebut un record amb la forma del monòlit de l'Ajuntament. Durant la conversa, l'esportista ha transmès la seva confiança i concentració de cara a assolir l´èxit a París. L'alcalde ha subratllat l'exemple de Joel Martín, que transmet els millors valors de la ciutat: esforç, capacitat de superació i assoliment de grans resultats.

Publicat el 24.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^