Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Convocat minut de silenci per denunciar l'assassinat de 4 dones i 2 menors
Convocat minut de silenci avui, a les 12 del migdia, a l'Ajuntament, per denunciar l'assassinat de 4 dones i 2 menors
L'Ajuntament de Badia del Vallès se suma a la convocatòria d'un minut de silenci promoguda per la Federació de Municipis de Catalunya, en resposta a la brutal onada de violència masclista que ha segat la vida de 4 dones i 2 menors en només 24 hores. Aquest gest pretén recordar i condemnar els tràgics esdeveniments que, lamentablement, continuen posant de manifest la greu amenaça que la violència masclista representa per a la nostra societat.

Badia, com la resta de municipis catalans, continuarem treballant sense treva per garantir que la lluita contra la violència masclista sigui una prioritat inqüestionable.

Amb aquest objectiu, convoquem avui dilluns dia 1 de juliol a les 12 del migdia a una concentració davant de l'Ajuntament. Aquest acte no només expressarà el nostre rebuig frontal a aquests actes execrables, sinó que també reafirmarà el nostre compromís en defensa dels drets i la seguretat de les dones. És hora d'actuar amb determinació i empatia, per construir una societat lliure de violència masclista.

Publicat el 01.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^