Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'alumnat del CP d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials comencen les pràctiques
L'alumnat del CP d'Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials comencen les pràctiques
Les alumnes del CP d'Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials han començat les pràctiques en empreses: residències geriàtriques, centres de dia o centres d'atenció a persones amb discapacitat intel·lectual. D'aquesta manera, completaran la seva formació professional, per tal de capacitar-se per a la seva incorporació al treball.

És una oportunitat per posar en pràctica allò que han après al centre i de donar-se a conèixer per possibles incorporacions posteriors.

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès agraeix la col·laboració dels centres i entitats col·laboradores, que fan possible que aquestes pràctiques es puguin dur a terme:
Sabadell Gent Gran, Centre de Dia L'aire, Fundació Pere Mata, Vima Residencial SL, Centre Aplec (Fundació Privada Atendis), Serveis Geriàtrics de Barcelona SL, Sophos Gestió SL, Gupo Santa Rita i Fundació Institut Guttmann.

Esperem que aquestes pràctiques siguin el trampolí en la seva carrera professional.

Cada any el Centre de l'Ajuntament de Badia del Vallès realitza aquest CP, si estàs interessat/da en aquesta professió, vine A l'Edifici El Molí, 1a Planta, Servei d'Ocupació t'informarem.

Servei Municipal d'Ocupació
Edifici El Molí, 1a planta
Av. Costa Blava, s/n
Telèfon 93 718 16 62 ext. 2

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya –SOC- amb fons rebuts del Ministeri d'Educació i Formació Professional i del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Logotips entitats col·laboradores

Logotips de les entitats participants

Publicat el 11.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^