Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les piscines d'estiu obren el 25 de juny amb més ombra i més espai de pícnic
Les piscines d´estiu obren el 25 de juny amb més ombra i més espai de pícnic

Les piscines d'estiu del Poliesportiu d'Av. del Tibidabo obren dimarts després de Sant Joan, el 25 de juny, en una temporada d'estiu que s'allargarà fins al 8 de setembre, per fer-la coincidir més amb les vacances escolars. La instal·lació oferirà importants millores, com nous espais d'ombra, amb una àrea total de 300 metres quadrats, a la zona de les piscines i al pícnic. La zona de pícnic creix, amb 11 noves taules, i es crea un nou espai de pícnic cobert. A la zona verda s'instal·larà, a principi de temporada, gespa artificial, per fer més agradable l'estada i reduir el consum d'aigua. L'horari serà d'11 a 20 hores, de dilluns a diumenge, i oferiran serveis de mediació, control d'accessos i seguretat.

Més ombra, a la zona de les piscines i al pícnic

La instal·lació ofereix importants millores per a aquesta temporada de bany, com l'habilitació d'espais d'ombra al voltant de les tres piscines, amb la instal·lació de ràfies, i quatre nous para-sols. També s'han incrementat les ombres a la zona de pícnic, amb para-sols a totes les taules, i s'ha instal·lat un espai d'ombra a la zona de fumadors. Totes aquestes ombres ofereixen uns 300 metres quadrats de protecció solar.

Pots veure la ubicació de les zones d'ombra en el croquis adjunt:

Ubicació dels espais d'ombra

Més taules de pícnic i creació d'una zona coberta

La zona de pícnic creix, amb la instal·lació d'un total d'11 taules noves, 6 a la zona descoberta i 5 taules més a la nova zona coberta, que estarà situada al costat del bar i que tindrà uns 40 metres quadrats.

Gespa artificial a les zones verdes

Les piscines comptaran amb uns 2.300 metres quadrats de gespa artificial, que s'instal·larà durant els primers dies de la temporada. D'aquesta manera, es farà més agradable l'estada a la piscina i, a diferència de la gespa, no caldrà l’ús intensiu d'aigua per al seu manteniment, contribuint a l'estalvi d'aquest recurs i a la sostenibilitat mediambiental de la instal·lació. Per a la conservació de la gespa artificial, no es permetrà l’ús d'elements, com para-sols de platja, que facin necessari foradar el terra per a la seva col·locació.

Mediació, control d'accessos i seguretat

Les piscines oferiran, des del primer dia, els serveis de mediació, control d'accessos i seguretat, que hi seran els set dies de la setmana. La mediació farà una gestió dinàmica de prevenció de conflictes, amb activitats per millorar la interrelació de les persones usuàries.

Com cada estiu, durant el mes de juliol el servei d'Esports durà a terme activitats gratuïtes a les piscines.

Tarifes de la temporada

Aquest any s'ha eliminat l'abonament de 5 entrades i s'ha augmentat el preu de l'entrada puntual, amb la intenció de fomentar l’ús continuat de les instal·lacions esportives.

L'entrada puntual per a persones a partir dels 15 anys serà de 7 euros els dies feiners i de 8,75 euros els festius. L'entrada puntual per a menors (3 a 14 anys), pensionistes i persones amb discapacitat serà de 4,50 euros els dies feiners i 5,50 euros els dies festius.

Pots consultar totes les modalitats de preus i abonaments a https://www.badiadelvalles.cat/activitats_esport.

Publicat el 18.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^