Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Policia Local intervé un carregament d´òxid nitrós durant l'operatiu de vigilància nocturna de les piscines d'estiu
La Policia Local intervé un carregament d´òxid nitrós durant l´operatiu de vigilància nocturna de les piscines d´estiu
La Policia Local de Badia ha intervingut aquesta matinada un carregament de 22 bombones d´òxid nitrós durant l'operació de vigilància nocturna de les piscines d'estiu després d'identificar quatre persones, tres menors i un major d'edat, que havien accedit al recinte. Durant l'escorcoll, han descobert i intervingut les 22 bombones al maleter del vehicle i una arma blanca.

L’òxid nitrós, conegut com a “gas del riure”, es fa servir com a droga recreativa entre les persones joves per la seva disponibilitat i la falsa aparença de seguretat, tot i que el seu consum pot comportar greus efectes per a la salut.

La seva inhalació pot produir una manca d'oxigen al cervell, que podria comportar des de desmais fins a aturades respiratòries. El consum continuat pot danyar la medul·la espinal i fins i tot arribar a provocar la mort.

Pots consultar la informació sobre aquesta droga i els seus efectes adversos en aquest fullet informatiu del Pla Nacional Contra la Droga del govern d'Espanya.

Fullet sobre l'òxid nitrós

Fullet sobre l'òxid nitrós

Fitxer: 20230504_Dosier_OxidoNitroso_GasRisa.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 2.29 MB

Si detectes alguna bombona abandonada d'aquest gas a espais públics de Badia, preguem que ho posis en coneixement de la Policia Local, al telèfon 635 531 019.

Publicat el 26.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^