Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Arriba la IV Mostra de Comerç de Badia del Vallès

4º Mostra de ComerçUna vegada més, l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès organitza la Mostra de Comerç. La jornada  ja s'ha consolidat a la ciutat i enguany, celebra la quarta edició. La Mostra tindrà lloc el  diumenge 18 de maig, a la plaça de l'Ajuntament, en horari de 10 a 19 hores.  

Arreu de la plaça s'instal.laran carpes dels diferents comerços asssociats que han volgut participar a la mostra. Durant el matí, de 10 a 14 hores, tindran lloc diverses activitats i tallers: un taller de fang per a nens i nenes, a partir de 4 anys, organitzat per Kèramos;  un  taller de confecció, a càrrec de Merceria Mª Luisa, per a nens i nenes a partir de 8 anys i una carpa on tindrà lloc un concurs de dibuix i pintura per a totes les edats. En aquesta última activitat, els nens i nenes hauran de dibuixar el comerç que més els hagi agradat i durant uns dies, els dibuixos s'exposaran a la botiga. En aquest concurs, podran participar tots els infants dels tallers i a més, tindran l'oportunitat de participar d'un sorteig (a les 17 hores) de diversos lots per pintar.

Durant el matí, també tindrà lloc el Tastet del Mercat, que consistirà en l'oferta de tapes a un euro, per part de diverses parades del Mercat Municipal. Les tapes es faran amb els seus productes frescos. S'hi podran trobar: sardines a la brasa, hamburgueses de pollastre, aletes, mandonguilles amb sípia, entre molts d'altres.

Durant tot el dia, es llirarà una butlleta per participar d'un sorteig, a totes les persones que efectuïn una compra.  El sorteig se celebrarà a les 18.30 hores i es podran guanyar  tres talonaris de xecs, per un valor de 100 € cadascun.

A les 17.30 hores, hi haurà una exhibició del ball del Complex Esportiu de Badia del Vallès i del gimnàs Multiesport de Cerdanyola. Com a colofó de la Mostra, es podrà gaurdir dell grup musical “Revival 80”, que tancarà la jornada amb un concert que de ben segur farà ballar totes les persones assistents.  

Publicat el 13.05.2014
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^