Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els comerços de Badia inicien la campanya “Regala Badia. Al Nadal, comerç local”
Imatge de la campanya Regala Badia. Al Nadal, comerç local
L'Associació de Comerciants de Badia del Vallès, amb el suport de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona, posa en marxa al mes de desembre la seva campanya de Nadal, que, sota el lema "Regala Badia. Al Nadal, comerç local", té com a objectiu reivindicar i promocionar el valor que aporta el comerç durant les pròximes dates.

Aquesta actuació de sensibilització va adreçada a recuperar la importància del teixit local, on l'experiència i el compromís dels i les comerciants signifiquen la millor manera de participar d'una ciutat solidària, viva i activa.

Per tal d'arribar a la ciutadania, des de l'Associació, i amb la col·laboració de Nerta Dinamització, s'han creat una sèrie de recursos gràfics i materials —catàleg promocional, vinils adhesius, pancartes i un vídeo, així com material específic per a la difusió a través de les xarxes socials tant de l'entitat com municipals— que es distribuiran pròximament.

Aquesta actuació suposa un pas més en l'aposta conjunta que es fa per tal de donar suport al comerç local en un any llastat per una situació sanitària que ha redefinit els hàbits de compra. Suposa, alhora, una aposta per les persones i, en definitiva, per la ciutat i el territori.

Publicat el 25.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^