Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vídeo per conscienciar sobre els drets dels infants
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
Avui, 20 de novembre, Dia Internacional dels Drets dels Infants, presentem aquest vídeo realitzat pel Servei d'Infància de l'Ajuntament amb els infants que participen en l'activitat socioeducativa d'Aldees Infantils SOS.

Des del servei es van portar a terme sessions de reflexió sobre els drets dels infants i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) proposat per l'ONU, als grups diaris de l'activitat socioeducativa que porta a terme Aldees Infantils SOS a Badia del Vallès.

A partir d'aquestes sessions els infants van poder relacionar els Drets dels Infants amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Van reflexionar sobre la importància de poder assolir aquests objectius per tal que l'any 2030 el món esdevingui un món ideal on els infants puguin créixer i desenvolupar-se de manera adequada.

Van expressar les seves inquietuds i, a partir de les seves aportacions, es va redactar el manifest dels drets dels Infants 2020, que es va filmar amb la participació dels nois i noies que havien col·laborat en el projecte.

Publicat el 20.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^