Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Visita a les obres de rehabilitació dels edificis de la Guàrdia Civil
El sotsdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto, i l´alcaldessa de Badia, Eva Menor, van visitar ahir les obres de rehabilitació dels edificis de la Guàrdia Civil, acompanyats de representants de l´institut armat a Badia.
El sotsdelegat del Govern espanyol a Barcelona, Carlos Prieto, i l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, van visitar ahir les obres de rehabilitació dels edificis de la Guàrdia Civil, acompanyats de representants de l'institut armat a Badia.

Durant la fase de redacció del projecte, els tècnics de l'Ajuntament van mantenir reunions i comunicacions amb els tècnics redactors del projecte perquè tingués coherència amb la línia d'actuació que vol promoure l'Ajuntament en la rehabilitació de l'edifici. Les obres, que finalitzaran en breu, a banda de resoldre les deficiències detectades als equipaments, han comportat millores en l'aïllament tèrmic dels edificis, com la substitució de totes les finestres per altres d'alumini amb vidres aïllants.

El cost de les obres, pagat pel Ministeri d'Interior
El cost d'aquestes obres, amb un pressupost superior a 1 milió d'euros, ha estat íntegrament assumit pel propietari dels immobles, que és el Ministeri de l'Interior.

Durant la visita, l'alcaldessa ha demanat que, quan s'acabin les obres de rehabilitació, es faciliti l'accés als equips tècnics de l'Ajuntament per mesurar la millora en l'eficiència energètica que s'ha aconseguit, i així poder extreure conclusions de cara a futures rehabilitacions d'altres immobles de la ciutat.

Publicat el 01.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^