Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, 25 de febrer, Carnaval al Mercat Municipal!
Mercat municipal de Badia del Vallès
El Mercat Municipal de Badia se suma al Carnaval i programa una tarda de celebració el divendres, 25 de febrer, amb concurs de disfresses amb premis i molta diversió, amb la col·laboració de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona i el patrocini de Fantasy Park Terrassa.

Els actes començaran de 17.30 a 18 hores amb la Rua de Carnaval al mercat, que acompanyarà el rei i la reina en la seva visita.

A partir de les 18 hores tindrà lloc el concurs de disfresses, amb desfilada per grups d'edat i premis per a les disfresses guanyadores.

En categoria de persones adultes, el Mercat lliurarà vals de compra que es podran fer efectius a les parades associades. El primer premi es dotarà amb 100 euros en compres; el segon, en 60 euros, i el tercer, en 40 euros.

Pel que fa a la categoria infantil, hi haurà un gran regal per a la disfressa guanyadora i 3 vals d'1 hora a Fantasy Park Terrassa per als 3 primers classificats.

Divendres, 25 de febrer, el Carnaval arriba al Mercat de Badia! Participa i gaudeix dels premis!

Cartell del Carnaval al mercat

Cartell del Carnaval al mercat

Publicat el 18.02.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^