Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Taula informativa sobre el Dia Mundial contra el Càncer de Mama
Taula informativa sobre el Dia Mundial contra el Càncer de Mama
La seu a Badia del Vallès de l'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha participat, aquest matí, en un acte de conscienciació, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que s'ha celebrat aquest dimarts.

Amb una parada a la plaça de l'Ajuntament, l'associació ha ofert informació i ha posat a la venda material, com samarretes i calendaris, per recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. També s'ha instal·lat un llaç gegant perquè les persones participants incorporessin els seus desitjos. Protecció Civil de Badia ha col·laborat donant suport a l'acte.

L'Ajuntament també mostrava avui la banderola en commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, per conscienciar la població sobre la importància del diagnòstic precoç d'aquest tumor, el més freqüent en dones de tot el món.

Publicat el 21.10.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^