Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Abocament d'amiant a l'accés als horts urbans de Badia
Vessament d'amiant a l'accés als horts urbans de Badia
L'Ajuntament està gestionant la retirada urgent de l'abocament d'amiant que ahir es va detectar a l'accés als horts urbans de Badia. Es preveu que el material sigui retirat aquesta tarda.

El consistori ha contactat una empresa especialitzada en la retirada d'aquest material tòxic i que està inscrita al Registre d'Empreses amb Risc per Amiant (RERA), que garanteix el compliment de tots els protocols de seguretat per a la retirada de l'amiant i per a la seva gestió posterior.

L'Ajuntament vol manifestar la seva repulsa per accions com aquesta, que no només són incíviques sinó que representen un risc per a la salut de les persones, i recorda que, segons la normativa municipal vigent, "dipositar qualsevol mena de residu industrial líquid, sòlid o solidificable que, per la seva naturalesa, sigui susceptible de produir danys als paviments, o d'afectar la integritat i la seguretat de les persones o les instal·lacions municipals de sanejament" pot comportar una sanció d'entre 751 i 1.500 euros i el pagament del cost de la retirada.

Publicat el 30.07.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^