Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Substitució de les moreres a l'aparcament de l'Av. Mediterrània, 21 i estudi per ampliar el nombre de places per a vehicles
Substitució de les moreres a l'aparcament de l'Av. Mediterrània, 21 i estudi per ampliar el nombre de places per a vehicles
La setmana vinent s'inicia la substitució de les moreres de l'aparcament de l'Av. Mediterrània, 21 per arbres de l'espècie Tipuana tipu. Aprofitant els treballs, s'està estudiant l'optimització de l'espai per aconseguir oferir un nombre més gran de places d'aparcament per a vehicles.

A partir de dilluns, es retiraran les moreres afectades per la plaga de l'escarabat-vespa barrinador que són a l'aparcament de l'Av. de la Mediterrània, 21.

Aquesta substitució es fa per evitar el risc de caiguda dels arbres malalts, ja que el seu grau d'afectació és molt elevat, encara que, exteriorment, alguns aparentin estar en bon estat. La retirada i la substitució la realitzaran la brigada de l'Ajuntament i la Fundació Tallers. En total es retiraran 28 moreres i, posteriorment, es farà la seva substitució amb la plantació d'arbres de l'espècie Tipuana tipu.

Aquests arbres ornamentals, originaris dels boscos subtropicals de Bolívia i del Nord-est d'Argentina, són molt apreciats, ja que tenen una gran resistència i ofereixen una gran ombra al seu voltant. A més, és una espècie poc al·lergènica, fet que la fa convenient per a la seva plantació a entorns urbans.

Estudi per a l'optimització de l'espai d'aparcament
L'Ajuntament està aprofitant els treballs que es duran a terme a l'aparcament per estudiar la seva optimització, de cara a ampliar el nombre de places que ofereix, mitjançant la seva reordenació interna. Els serveis tècnics hi estan treballant per realitzar aquesta millora en una fase posterior a la substitució dels arbres malalts.

Publicat el 26.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^