Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
La botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès estarà plenament operativa a partir de demà, dissabte 23 de gener.

La botiga en línia és a http://www.mercatdebadia.com. A partir de demà, aquest servei facilita la compra i distribució dels productes del mercat amb comoditat i seguretat, mitjançant internet i lliurament a casa.

Amb un clic, pots fer la compra i triar el dia que la vols rebre a casa, evitant desplaçaments i cues. La botiga ofereix total seguretat amb un protocol xifrat que facilita el pagament amb targeta de crèdit i serveis com Bizum i Paypal. També ofereix la possibilitat de deixar missatges al paradista.

D'aquesta manera, el Mercat Municipal s'adapta als nous temps i facilita la compra en línia en moments en què la pandèmia dificulta la interrelació social.

La plataforma ofereix la mateixa qualitat de productes que han fet del Mercat de Badia un dels equipaments de referència a la comarca.

Col·laboració de l'Ajuntament i de la Diputació de Barcelona
La botiga en línia del Mercat de Badia s'ha creat amb el suport i col·laboració de l'Ajuntament de Badia del Vallès i de la Diputació de Barcelona, que aposten per la promoció del comerç local. Gràcies al fons de prestació de la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament ha invertit 15.000 euros en la digitalització del Mercat.

La venda en línia, canal fonamental per al comerç de proximitat
Per ara ja participen en aquesta plataforma 13 concessionaris del mercat. Des de l'Ajuntament es vol animar a la resta de concessionaris a ser-hi perquè els hàbits de consum i de compra estan variant a conseqüència de la pandèmia i la compra en línia s'està configurant com un canal de venda fonamental, també per al petit comerç i el comerç de proximitat.

A partir de demà, aprofita't dels avantatges de la botiga del mercat i fes la compra als teus establiments de confiança sense sortir de casa!

Publicat el 22.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^