Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un Nadal per recordar!, campanya per promocionar el comerç de Badia
Imatge de la campanya

Un Nadal per recordar! és la nova campanya de l'Ajuntament de Badia del Vallès per promocionar els comerços del nostre municipi, ajudant-los a incentivar les seves vendes per crear sinergies i dinàmiques comercials en el barri.

A sis punts del municipi hi haurà una il·lustració de grans dimensions on sortiran les caricatures dels comerciants participants a la campanya amb un número i, a les botigues col·laboradores, hi haurà, des del dia 1 de desembre i fins el dia 14, fulls de participació a disponibilitat dels clients, de manera que aquests puguin dirigir-se als diferents comerços i observant als seus treballadors, endevinar a quin comerç pertany cada caricatura numerada.

En completar el full es dipositarà a la urna instal·lada a l'Espai Creatiu del Mercat Municipal per participar en el sorteig de 10 caricatures emmarcades que els premiats podran escollir entre una caricatura personal, o de la seva família, o del nadó de casa, o de la seva mascota o de la persona a qui li vulgui regalar aprofitant les festes de Nadal.

Amb aquesta campanya, l'Ajuntament de Badia del Vallès vol valorar el treball i la dedicació dels comerciants del municipi, per posar al nostre abast els seus productes i serveis, així com la seva competència que ens ajuda, dia a dia, en les nostres necessitats.

Cartell de l'activitat

Publicat el 01.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^