Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Eva Menor: “Augmentar el nombre de dones en càrrecs directius és beneficiós per a la societat”
Eva Menor, durant la seva conferència a la UAB
L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, ha fet aquest matí una conferència sobre lideratge femení en la sala d'actes de la facultat d'Economia i Empresa de la Universitat Autònoma. A la seva ponència, ha reclamat una major presència de dones en càrrecs directius. L'alcaldessa ha subratllat que “augmentar el nombre de dones en càrrecs de responsabilitat és beneficiós no només per a l'organització, sinó per a tota la societat, que no es pot permetre desaprofitar tot aquest talent”.

Eva Menor ha començat la intervenció explicant l'evolució de la presència de dones a l'Administració Pública i ha evidenciat que, tot i que s'estan normalitzant els percentatges, encara hi ha més homes que dones en càrrecs de responsabilitat, un fet que es fa encara més palès quan s'augmenta la importància del lloc de treball, i més, en arribar a l'alcaldia del municipi.

En la seva intervenció ha volgut referir-se a un retrocés sobre els drets de les dones en uns determinats àmbits socials i polítics, i ha indicat que “no és casual que hi hagi una involució respecte als drets de les dones en el moment en què estem accedint a llocs de responsabilitat; la diferent forma de fer política de les dones provoca que certs estaments que, fins ara, han acaparat el poder, no estiguin contents”.

L'alcaldessa ha animat les nombroses persones assistents a la conferència a pensar a dedicar-se al sector públic i a aportar el seu coneixement i valor a les administracions, i en conseqüència, a la ciutadania.

Finalment, ha respost un torn de preguntes i, un cop acabat l'acte, ha pogut conversar amb estudiants que s'han apropat a conversar amb ella; una d'elles, de Badia.

Publicat el 27.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^