Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
20 persones en recerca de feina fan sortides amb el Servei Municipal d'Ocupació per conèixer serveis al seu abast
20 persones en recerca de feina fan sortides amb el Servei Municipal d´Ocupació per conèixer serveis al seu abast
El Servei Municipal d'Ocupació ha acompanyat a persones en recerca de feina al Servei de Promoció Econòmica de Sabadell i al Saló de l'Ocupació de Barcelona. L'objectiu d'aquestes dues sortides ha estat donar a conèixer serveis del territori i de la província de Barcelona que posen a l'abast diferents recursos orientatius, formatius i laborals per persones que cerquen feina (preferentment, desocupades).

El Servei Municipal d'Ocupació va acompanyar a persones que es troben en recerca de feina al Servei de Promoció Econòmica de Sabadell, que posa a disposició recursos ocupacionals per demandants de feina. En concret, vàrem visitar l'Edifici Vapor Llonch, on ens van explicar el funcionament del seu portal web d'ofertes, les activitats de networking que organitzen amb empreses, les competències transversals més valorades per les empreses en les ocupacions més demandades, i altres aspectes rellevants per al procés de recerca de feina. També vam visitar l'Edifici Cal Molins, d'aquest mateix Servei, per conèixer els recursos formatius ocupacionals que tindran disponibles enguany. La visita va tenir lloc el passat 27 de setembre.

A més, el 4 d'octubre, el Servei també va acompanyar a demandants de feina al Saló de l'Ocupació de Barcelona. Es tracta d'un espai de trobada entre entitats i empreses que va organitzar l'Ajuntament de Barcelona per donar a conèixer recursos d'orientació professional i suport a la recerca de feina.

En total, 20 persones usuàries del Servei van aprofitar aquestes dues sortides per definir i/o focalitzar-se en els seus objectius professionals, analitzar si estan cercant feina de la forma més efectiva possible, conèixer recursos formatius per al desenvolupament del seu perfil professional, conèixer recursos de recerca de feina i empreses dels sectors on cerquen feina i, fins i tot, algunes d'aquestes persones van realitzar entrevistes de feina amb empreses i van ser convocades per una segona fase de selecció per ofertes de feina vacants.

Si tu també et trobes en recerca de feina i vols rebre orientació/assessorament en la recerca de feina, fer formacions per a l'ocupació i fer ús d'altres recursos que et poden ser útils pel teu itinerari professional, adreça't al Servei Municipal d'Ocupació per aprofitar aquests recursos, i per inscriure't al portal de feina XALOC.

Per a més informació:
Servei de Promoció Econòmica i Ocupació
Ajuntament de Badia del Vallès
Av. Costa Blava, s/n (Edifici El Molí), 1a planta
Telèfon 937 181 662 ext. 2
Correu-e: smocup@badiadelvalles.net

Publicat el 16.10.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^