Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge, 15 de maig, monòleg a càrrec de David Sas a l'Auditori Municipal
El monologuista David Sas

Aquest diumenge, 15 de maig, a les 19 hores, l'humorista David Sas oferirà el tercer i últim monòleg del cicle de monòlegs integrats dins de la programació cultural estable de l'Auditori Municipal. Ja pots reservar la teva entrada a https://recintes.cat/badiadelvalles. El preu de l'entrada és de 5 euros, que caldrà abonar en taquilla el mateix dia de l'actuació.

David Sas descriu el seu espectacle com “humor del carrer, del dia a dia”, amb una mirada “canalla, desenfrenada, boja i carregada d'energia”. L'espectacle és recomanat per a persones majors de 14 anys.

L'actuació de David Sas tanca el trimestre dedicat a monòlegs, que ha comptat també amb les actuacions de Lou Bayonas i Miguel Ángel Marín.

Des del mes de març, l'Ajuntament de Badia del Vallès ha iniciat una nova programació cultural estable a l'Auditori Municipal que ofereix cicles trimestrals de monòlegs, concerts i màgia. Un cop finalitzat el cicle de monòlegs, es programarà un cicle de concerts, els mesos de juny, juliol i setembre, i durant els mesos d'octubre, novembre i desembre, un cicle de màgia.

Cartell de l'espectacle

Publicat el 10.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^