Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Contractació laboral per sis mesos de dos oficials i dos ajudants de Manteniment de Via Pública
L´Ajuntament ha aprovat la convocatòria per a la contractació laboral de dos oficials i dos ajudants de Manteniment de Via Pública.
L'Ajuntament ha aprovat la contractació laboral de dos oficials i dos ajudants de Manteniment de Via Pública. Aquestes contractacions tenen una durada de 6 mesos i es fan d'acord amb el Pla Local d'Ocupació en el marc del Catàleg de Serveis 2022 de la Diputació de Barcelona.

Per participar en aquest Pla Local d'Ocupació, cal que t'inscriguis al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). El SOC comunicarà a l'Ajuntament de Badia del Vallès els currículums de les persones candidates preseleccionades i l'Ajuntament de Badia del Vallès farà la selecció definitiva d'entre les persones candidates derivades.

Contacta amb l'Oficina de Treball del SOC o adreça't al Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès per manifestar el teu interès a participar en aquest Pla Local d'Ocupació. Disposes de 5 dies hàbils de termini des de l'endemà de la publicació d'aquesta contractació al web municipal.

Servei Orientació i Inserció Laboral i Formació Ocupacional
Ajuntament de Badia del Vallès
Tel. 93 718 16 62 ext. 2
Edifici El Molí
Av. Costa Blava, s/n

Amb aquest Pla d'ocupació es pretén fomentar la contractació laboral temporal de persones aturades i promoure la seva inserció laboral.

Pots consultar els criteris de selecció en el document adjunt.

Resolució que aprova la convocatòria per a la a contractació laboral de dos oficials i dos ajudants de Manteniment, d´acord amb el Pla Local d´Ocupació en el marc del Catàleg de Serveis 2022 de la Diputació de Barcelona

Resolució que aprova la convocatòria per a la a contractació laboral de dos oficials i dos ajudants de Manteniment, d'acord amb el Pla Local d'Ocupació en el marc del Catàleg de Serveis 2022 de la Diputació de Barcelona

Fitxer: 20220426_Resolucio__769__DECRET_2022_0570__Resolucio__769__PR_2022_1102_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 1.01 MB

Publicat el 26.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^