Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Premi del concurs Troba el drac Badi als comerços de Badia
Una noia de Badia va ser l'encarregada, ahir, davant de l'Ajuntament, de ser la mà innocent que va seleccionar la butlleta guanyadora.

Nayra Carreto, de 6 anys, és la guanyadora del concurs Troba el drac Badi als comerços de Badia. Una noia de Badia va ser l'encarregada, ahir, davant de l'Ajuntament, de ser la mà innocent que va seleccionar la seva butlleta d'entre totes les persones participants. L'acte de lliurament d'aquest premi, i dels premis del concurs de dibuix per Sant Jordi, es farà demà dimecres, a les 12.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Aquests dos concursos formen part de la campanya Per Sant Jordi, fem comerç, fem barri!, impulsat pel servei de promoció econòmica i comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès, en coincidència amb la celebració de la diada de Sant Jordi, amb l'objectiu de col·laborar i donar un impuls al sector del comerç local.

Per Sant Jordi, fem comerç, fem barri! comportava dues actuacions diferenciades, per a tots els infants d'Educació Infantil i de Primària de les escoles de Badia del Vallès.

D'una banda, Dibuixa el teu Sant Jordi, per als comerços de Badia. Amb aquesta actuació els infants van fer un dibuix inspirat en la temàtica de Sant Jordi i durant la setmana del 19 al 24 d'abril es van exposar als comerços del municipi i, els guanyadors de les tres categories que s'han establert rebran, com a premi, un lot de llibres.

De l'altra, Troba el drac Badi als comerços de Badia. Amb aquesta actuació els infants havien de trobar els 10 dracs de Sant Jordi, Badi, que estaven amagats als aparadors de 10 establiments comercials i de serveis del municipi. A continuació, havien d'omplir una butlleta i dipositar-la a l'urna ubicada a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per entrar en un sorteig pel qual la guanyadora rebrà, també, un lot de llibres i el Badi.

Aquesta campanya s'emmarca dins el conveni de col·laboració signat entre l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l'Ajuntament de Badia del Vallès, per impulsar el projecte Fem comerç, fem barri.

Publicat el 26.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^