Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Inscriu-te al curs de prevenció de riscos laborals en la construcció
Inscriu-te al curs de prevenció de riscos laborals en la construcció
El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès amb la cooperació del Gremi de Constructors d'Obres de Barcelona i Comarques t'ofereix la possibilitat de formar-te en prevenció de riscos laborals, de 20 hores i sense cap cost, en el nostre centre de formació, l'edifici El Molí.

És una formació presencial que et permetrà començar a treballar en la construcció, ja que és un requisit per poder treballar en aquest sector.

Aquesta formació està condicionada a cobrir les places disponibles (entre 17 i 20 persones, mínim). Per tant, si estàs interessat, vine i apunta't com més aviat millor!

Al finalitzar el curs rebràs un diploma acreditatiu de la realització d'aquesta formació. A més, si tens experiència, podríem consultar l'obtenció de la Targeta Professional de la Construcció (TPC).

Contacta el Servei d'Ocupació, a l'edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n), al telèfon 937 181 662, extensió 2, i obre't un nou camí professional!

Publicat el 06.04.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^