Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Detenció d'un sospitós de violència masclista
Detenció d´un sospitós de violència masclista
La Policia Local de Badia, juntament amb Mossos d'Esquadra, va actuar ahir al vespre a Badia del Vallès, arran d'un avís per un possible delicte de violència masclista. Un cop van accedir al domicili, escalant al balcó, ja que l'habitatge estava tancat, van prendré declaració a les persones que hi eren i van detenir el sospitós.

La Policia Local de Badia va rebre una trucada a les 20.05 hores d'ahir en què s'informava que un home estava agredint la seva dona. Es van personar efectius de la Policia de Badia, acompanyats per agents de la Comissaria de Mossos d'Esquadra de Barberà del Vallès. Els agents van haver d'accedir a l'habitatge pel balcó, des d'un altre habitatge, ja que la dona havia estat tancada a l'interior sense clau.

Un cop van accedir-hi, i van parlar amb la dona, que va relatar que havia estat agredida, van activar el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), i la dona va ser acompanyada a l'hospital per fer-li la corresponent exploració. El sospitós, que era en una habitació de l'habitatge, va ser traslladat a les dependències de Mossos d'Esquadra al CUAP II Ripollet-Cerdanyola.

Publicat el 14.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^