Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tercera edició del concurs A Badia, no badis!, als comerços de Badia del Vallès
Tercera edició del concurs 'A Badia, no badis!', als comerços de Badia del Vallès

Del 20 de novembre al 9 de desembre, tindrà lloc el concurs lingüístic A Badia, no badis! als comerços de Badia del Vallès. L'objectiu del concurs és fomentar el coneixement de la llengua i incentivar les compres al comerç local.

Hi haurà diferents cartells a les botigues amb tres paraules en català, una de les quals és un barbarisme (paraula incorrecta). Per participar-hi, cal recollir la butlleta del concurs a qualsevol dels establiments col·laboradors i completar-la amb les dades de la persona concursant, cinc barbarismes, cinc solucions i el segell de l'establiment on s'ha trobat el cartell.

Aquí tens el document amb les butlletes.

Butlleta A Badia no badis

Butlleta A Badia no badis

Fitxer: BUTLLETA_A_Badia_no_badis_2023.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 227.93 kB

Les butlletes també es poden descarregar al web del CNL Vallès Occidental 3, en aquest enllaç.

Cada participant podrà concursar amb un màxim de tres butlletes i les haurà de lliurar a qualsevol dels comerços col·laboradors o al SLC de Badia del Vallès (Casal Cívic).

Pots consultar les bases en aquest enllaç.

Enguany es repartiran 3 premis: una cistella de Nadal amb productes dels establiments comercials de Badia, un abonament trimestral d'activitats dirigides per a dues persones, al Complex Esportiu de Badia del Vallès i una caricatura a realitzar pel comerç elseisielcuatro.

L'acte de lliurament del premi es farà el 13 de desembre, a les 13 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

Publicat el 14.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^