Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Piscina d'estiu al Complex Esportiu i activitats d'oci per a infants al Parc de Joan Oliver
La nova zona de pícnic, a les pistes exteriors del Complex Esportiu
Aquest estiu, a conseqüència de l'endarreriment a les obres de la piscina d'Av. Tibidabo que fan inviable la seva obertura, l'Ajuntament ha programat una sèrie d'activitats alternatives per oferir opcions d'oci i refrescants. Entre elles, l'obertura com a piscina d'estiu de la piscina del Complex Esportiu, que cada any tancava l'agost, i la remodelació del seu entorn, que estarà condicionat com a zona d'esbarjo.

La piscina del Complex Esportiu resta oberta com a piscina d'estiu del 27 de juny al 4 de setembre amb les següents franges horàries:
• De 7 a 10 h – Natació lliure i cursets municipals
• De 10 a 11 h – Casals
• D'11 a 19 h – Oci (piscina d'estiu) i cursets municipals
• De 19 a 21 h – Natació lliure i entrenaments

A totes les franges horàries quedaran disponibles dos carrils per les persones que vulguin continuar nadant, com la resta de l'any.

Durant aquest període d'estiu no serà obligatori l'ús de casquet de bany, ja que s'ha programat una major freqüència en la desinfecció i la neteja de filtres de la instal·lació.

L'entorn de la piscina del Complex, zona d'esbarjo d'estiu amb pícnic

Al costat de la piscina del Complex Esportiu s'habilitarà una zona d'esbarjo amb gespa artificial, perquè es pugui fer servir com a solàrium. També s'habilitarà una àrea de pícnic d'estiu a les pistes annexes amb una gran superfície de ràfia per oferir ombra a les persones que hi vinguin. Els raigs d'aigua a la piscina petita s'activaran, un cop finalitzades les tasques de millora del circuit.

Els Casals accediran a la piscina per les pistes per no afectar l'accés de la resta de persones usuàries de la instal·lació.

Durant tot el període estival, els caps de setmana la instal·lació també obrirà tots els caps de setmana, d'11 a 19 h, incloent-hi la sala de musculació. El dia 15 d'agost la instal·lació també romandrà oberta.

S'ampliarà el servei de socorrisme de la instal·lació durant tota la temporada estival, així com el servei de seguretat.

No hi haurà abonament d'estiu. L'accés, mitjançant la quota de soci

Aquest any, com no es pot acotar la part de la instal·lació que sigui només per a les persones que fan servir la piscina d'estiu, no hi haurà abonament de piscina d'estiu. Per poder accedir al Complex Esportiu durant la temporada estival, cal abonar-se al servei d'Esports, ja que, d'aquesta manera, es pot accedir a tots els serveis que ofereix la instal·lació. Si tens qualsevol dubte, tens a la teva disposició el servei d'Esports, que et podran atendre al telèfon 93 718 36 54, al correu electrònic esports@badiadelvalles.net i a la recepció del Complex Esportiu.

Activitats diàries per a infants al Parc de Joan Oliver

A banda de les activitats ja programades al Parc de Joan Oliver, denominades Juguem!, i que vam anunciar en aquesta notícia, s'ha elaborat conjuntament amb el servei d'Educació una planificació diària d'activitats per a infants en el parc de Joan Oliver, que tindran lloc les tardes de juny i juliol

Les pots veure en aquest cartell.

Activitats d'estiu al Parc de Joan Oliver

Per participar en les activitats no cal fer inscripció prèvia i són totalment gratuïtes. Ampliarem la informació de la resta d'activitats pròximament.

Per potenciar la realització d'activitats, l'Ajuntament oferirà subvencions especials per a les entitats esportives que organitzin campus o casals, un cop les sol·licitin i s'aprovi la planificació de sortides alternatives.

Publicat el 28.06.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^