Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Denunciat, gràcies a les càmeres de vigilància, el conductor del cotxe que va xocar ahir amb 4 vehicles estacionats a Av. del Cantàbric
Policia Local de Badia del Vallès
La Policia Local de Badia va poder identificar i denunciar, ahir, el conductor del vehicle que va xocar ahir amb 4 automòbils estacionats a l'Av. del Cantàbric, gràcies a les imatges que havien filmat les càmeres de vigilància instal·lades al municipi. El causant dels fets ha estat denunciat per fugir del lloc de l'accident i per no tenir contractada l'assegurança obligatòria.

A partir d'una trucada rebuda a les 7.03 hores d'ahir i que informava dels fets, la Policia Local es va desplaçar a l'Av. del Cantàbric, a l'altura del número 45 i va identificar quatre vehicles estacionats que havien patit un fort cop i desperfectes. També van localitzat un tros del para-xocs del vehicle que havia provocat l'accident.

Un cop revisades les filmacions enregistrades per les càmeres de seguretat, van poder veure un vehicle, circulant per la població, compatible amb el tros de para-xocs recuperat. Identificat el propietari del vehicle, els agents van localitzar l'automòbil aparcat davant de casa del propietari. Presentava un fort cop al davant i havia perdut la part del para-xocs que s'havia trobat abans. El vehicle també tenia un dels neumàtics davanters trencat i els agents van detectar restes de neumàtic des del punt de la col·lisió fins a l'aparcament.

La Policia Local va prendre declaració al propietari del vehicle, que va reconèixer que havia estat ell el conductor, i va denunciar-lo per fugir del lloc de l'accident i per no tenir contractada l'assegurança obligatòria del vehicle.

La Policia també ha contactat les persones propietàries dels vehicles amb desperfectes perquè puguin reclamar els danys.

Publicat el 04.12.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^