Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia viu tres dies de Carnaval: divendres, dissabte i diumenge
Imatge del Carnaval 2023 a Badia
Badia del Vallès ofereix propostes de Carnaval per a totes les edats, des de demà, divendres, 17, a diumenge, 19 de febrer: Rua Escolar, Rua Popular, Carnaval Infantil i Carnaval de la Gent Gran. Gaudeix de la disbauxa!

Divendres, 17 de febrer, Rua Escolar. A partir de les 10 hores, les escoles La Jota, La Sardana i Les Seguidilles faran la seva rua al llarg de l'Av. de Burgos. A partir de les 16 hores, al Casal de joves, hi haurà l'Escape Room "La Casa de Papel", que ja té les places exhaurides.

Dissabte, 18 de febrer, Rua Popular. Sortirà a les 18 hores de la Plaça Major i farà un recorregut pels carrers del municipi fins a arribar al Complex Esportiu on podràs ballar fins a les 23.30 hores; en primer lloc, amb el grup Doble Cara i, a partir de les 22.30 hores, amb una sessió de DJ Jove.

Diumenge, 19 de febrer, Carnaval Infantil i familiar i Carnaval de la Gent Gran. El Carnaval Infantil i Familiar començarà a partir de les 11 hores al Complex Esportiu, amb el grup Orelles de Xocolata. A partir de les 17 hores, Carnaval de la Gent Gran, amb concurs i ball de disfresses, al Casal de la Gent Gran.

Inscripció al concurs de disfresses

Si encara no ho has fet, fins al mateix dia de la rua, el dissabte 18 de febrer, et pots insccriure per a la participació en el concurs de disfresses, a la 1a planta de l'edifici El Molí (av. Costa Blava, s/n). Et pots apuntar al carnaval popular de dissabte 18 de febrer com a comparsa (mínim 5 persones), de manera individual, o com a comparsa jove (mínim 5 persones i almenys una persona major d'edat), i al carnaval infantil i familiar de diumenge 19 de febrer.

Carnaval per a totes les persones i totes les edats, a Badia del Vallès. Viu-lo i comparteix la disbauxa!

Cartell del Carnaval a Badia

Publicat el 16.02.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^