Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
És Nadal; fem comerç. Fem barri!, campanya de promoció del comerç local
Imatge de la campanya

És Nadal; fem comerç. Fem barri! és l'eslògan de la campanya de promoció del comerç local i de proximitat que ha impulsat l'Ajuntament de Badia del Vallès, amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) en el marc del Pla ApropAMB.

Per dissenyar aquesta campanya amb la qual es vol donar suport al comerç del nostre municipi, es va encarregar a l'artista plàstic Salvador Anton Laborda la creació d'una figura-personatge per a Badia del Vallès que, a partir d'un poema escrit per a la campanya, reunís tres elements bàsics: l'oreneta de l'escut municipal, les persones i Nadal. El resultat ha estat una figura que, com si es tractés d'un joc de Tangram, s'ha obsequiat a tots els comerciants del municipi perquè la col·loquin a les seves botigues durant les festes de Nadal. Aquesta figura també s'ha realitzat en gran format, d'un metre i mig, i es troba ubicada a l'entrada de diferents equipaments municipals i edificis que visita la ciutadania.

Aquesta campanya, a més de donar suport al nostre comerç en aquestes dates nadalenques tan assenyalades, vol, amb la figura que centra la campanya, destacar alguns símbols d'identitat del nostre municipi com són l'amistat, la solidaritat, l'acolliment, la pau i la serenitat.

Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès t'animem a fer les teves compres de Nadal als comerços del municipi, on ben segur trobaràs tot allò que pugui ser del teu interès i rebràs l'assessorament professional dels comerciants.

Comprar a les botigues del poble és col·laborar no només amb els comerciants del territori sinó també amb el teu municipi.

Cartell de la campanya

Publicat el 01.12.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^