Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el 53è Concurs d'Aparadors de Nadal
Imatge del concurs
El comerç del nostre municipi té, un any més, la possibilitat de participar en el concurs d'aparadors per Nadal. Aquest concurs, que enguany celebra la 53a edició, està organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca. També té lloc la 9a edició del premi a la millor campanya nadalenca a les xarxes socials que hagi fet un comerç de la nostra demarcació.

En aquest concurs hi poden participar tots els comerciants de la demarcació de la Cambra com és Badia i els aparadors hauran d'estar visibles i ben il·luminats, entre els dies 9 al 21 de desembre de 2022 a fi que el jurat designat per la Cambra de Comerç de Sabadell pugui visitar-lo i avaluar el decorat. Les visites del jurat es faran entre les 9 del matí i les 14 hores i de 16 a 21 hores.  

Les inscripcions són gratuïtes i hauran de formalitzar-se, mitjançant la butlleta degudament complimentada, que trobareu a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Badia del Vallès, o també per correu electrònic: promocio@cambrasabadell.org. El límit d'inscripcions és fins al dia 5 de desembre de 2022.

A més del premi al millor aparador de la comarca que concedeix la Cambra de Comerç de Sabadell, l'Ajuntament de Badia del Vallès atorgarà dos premis: 300 euros per al millor aparador i 200 euros per al segon millor aparador de Badia del Vallès.

Pots consultar totes les bases en el document adjunt.

Bases del concurs

Bases del concurs

Fitxer: Llibret_aparadors_53_edicio__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 12
Mida: 588.74 kB

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Badia del Vallès animem a participar a tots els comerciants del municipi dels diferents locals comercials i parades del mercat municipal en aquesta nova edició.

Publicat el 24.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^