Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Un mes de novembre ple d'actes per conscienciar sobre l'erradicació de les violències masclistes
Imatge de les activitats

L'Ajuntament de Badia i les entitats del municipi han organitzat un gran nombre d'actes per commemorar el Dia internacional per l'erradicació de les violències masclistes. L'acte central tindrà lloc el 25 de novembre, a partir de les 16.30 hores, a la plaça de les Entitats.

L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, farà la presentació institucional que obrirà la jornada, en què s'ha programat un gran nombre d'activitats. S'exposaran els cartells presentats al Concurs gràfic per unes relacions lliures de violències masclistes. Hi haurà tallers de pancartes i xapes, a càrrec de (S)Expertes. El nou Espai Jove albergarà l'activitat L'Iceberg, i com és habitual, l'acció Sabates Vermelles s'instal·larà al vestíbul de l'Auditori Municipal, a càrrec de Trenquem El Silenci. Durant la tarda es lliuraran els premis dels cartells presentats al concurs gràfic. La jornada finalitzarà amb l'activitat Enderroquem les violències masclistes i amb la marxa nocturna amb el grup de batucada Mbatuk't.

A banda de la 5a edició del concurs gràfic per unes relacions lliures de violències masclistes, del qual ja vam informar en aquesta notícia, hi ha un gran nombre d'activitats durant tot el mes de novembre, que passem a explicar.

Les Sabates Vermelles, que simbolitzen les víctimes de les violències masclistes, s'exposaran, al vestíbul de l'Auditori Municipal, del 8 al 30 de novembre.

L'Auditori Municipal acollirà la representació del monòleg No solo duelen los golpes, a càrrec de Pamela Valenciano. Cal reservar entrada a recintes.cat/badiadelvallès.

El 12 de novembre, de 10 a 12 hores, es farà, a la sala del tatami del Complex Esportiu, el taller Autodefensa feminista, a càrrec de l'Associació d'Autodefensa Biterna. El taller està destinat a noies i dones a partir dels 14 anys. Per participar, cal inscripció prèvia a recintes.cat/badiadelvalles.

El 15 de novembre, a la Biblioteca, es projectarà, a les 18 hores, la pel·lícula d'Icíar Bollaín Te doy mis ojos, en un acte organitzat per Trenquem El Silenci.

La Biblioteca també albergarà, del 16 al 29 de novembre, l'exposició Qui és Victòria Pujolar Amat, de l'Institut Català de les Dones, i organitzada per Trenquem El Silenci. La inauguració de l'exposició tindrà lloc el 17 de novembre, a les 18 hores.

El mateix dia, i per commemorar el Dia del Dret al Joc, hi haurà un Punt Lila diürn a càrrec de la Diputació de Barcelona, destinat a primera infància, infància i famílies, al pati de l'escola Las Seguidillas, a partir de les 16.30 hores.

El 21 de novembre, de 16.30 a 20.30 hores, a l'Espai Jove tindrà lloc el taller de rap Beating Da’ Match, per a joves identificats com a homes.

També el 21 de novembre, de 18 a 20 hores es farà, al Casal dels Infants, el taller Noves masculinitats, a càrrec de l'Associació d'Autodefensa Biterna, destinat a nois i homes a partir de 14 anys.

Finalment, els actes es tancaran el 25 de novembre, de 17.30 a 19.30 hores, a la Biblioteca, amb el taller Dissenya i estampa la teva samarreta, a càrrec de Fundació Pere Tarrés, i dirigit a infants de 8 a 12 anys. Les inscripcions cal fer-les a recintes.cat/badiadelvalles.

Cartell dels actes del mes de novembre, pel 25N

Publicat el 03.11.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^