Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Divendres, Badia celebra Halloween amb 4 túnels del terror
Halloween a Badia
El Casal de Joves, el Centre Obert d'Aldees Infantils i les AFA de La Jota i Las Seguidillas proposen, per aquest divendres, 28 d'octubre, els seus respectius túnels del terror, un munt de possibilitats per gaudir d'ensurts i diversió a la nostra ciutat.

El jovent de Badia organitza el Túnel del Terror del Casal de Joves, recomanat a partir de 10 anys, de 18 a 21 hores. La venda anticipada d'entrades es farà demà dijous, de 16 a 18.30 h al Casal de Joves. Les entrades tenen un preu d'1 euro, són  nominals i només una per persona. Per a més informació, pots contactar al telèfon  672 414 386.

Al Casal dels Infants podràs gaudir del Túnel del Terror: El Castillo Encantado que el Centre Obert d'Aldees Infantils prepara per a famílies amb infants de 6 a 12 anys. Serà de 17 a 19 hores, amb entrada lliure. L'aforament serà limitat.

L'AFA de l'Escola La Jota obre les portes de la seva 1a. edició del Passatge del Terror, a partir de les 16.30 hores, al Teatre de l'Escola La Jota. La venda d'entrades es farà el mateix divendres, amb el preu d'1 euro.

Finalment, l'AFA de Las Seguidillas torna a oferir el seu Túnel del Terror, amb dos passis. De 17 a 19.30 hores serà el passi familiar, i de 21 a 22.30 hores, el passi terrorífic. Les entrades són a 2 euros.

Halloween al Mercat, dissabte al matí

Recordem que dissabte al matí, d'11 a 13 hores, el Mercat Municipal de Badia també celebra el Halloween, amb música, animació i personatges terrorífics, tal com vam explicar ahir. Pots veure la informació en aquest enllaç.

Un munt de propostes per gaudir terroríficament. Viu el Halloween a Badia!

Publicat el 26.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^