Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Activitats per celebrar la Festa de la Gent Gran
Imatge de l'activitat
La Festa de la Gent Gran tindrà lloc dissabte vinent, 15 d'octubre. Per complementar la programació, l'Ajuntament ha dissenyat un programa de xerrades i tallers que s'inicien avui dilluns.

Aquesta tarda, a les 17.30 hores, hi haurà una xerrada-taller sobre nutrició. Dimarts, també a les 17.30 hores, la xerrada oferirà eines per ser feliç. Divendres, a les 10 del matí, s'oferirà una xerrada sobre gènere i gent gran. Finalment, dissabte, a les 12.15 hores, es parlarà sobre la importància de l'exercici físic. També s'organitzarà el primer torneig de petanca del Casal de la Gent Gran.

El dissabte, 15 d'octubre, s'oferirà una sèrie d'actes de celebració que ocuparan tota la jornada.

A partir de les 10 hores, hi haurà esmorzar de xocolata amb melindros. A les 10.45 hores, es farà la presentació de la jornada. A partir de les 11 hores, començarà la mostra de talents i lectura de poesia. A les 11.30 h, l'entitat Can Sanfeliu ens oferirà una exhibició de ballada de sevillanes. Durant tot el matí, hi haurà artistes pintant caricatures a les persones assistents a la jornada.

La tarda començarà a les 16.30, amb l'homenatge a les persones de més edat de Badia del Vallès. Una hora més tard, a les 17.30 h, tindrà lloc una passarel·la de moda badienca. A les 18 h, Dones per la Igualtat oferirà balls a l'estil Bollywood. A les 18.30 h, hi haurà el berenar i la jornada finalitzarà, a les 18.45 h, amb el ball de festa.  

Cartell de l'activitat

Publicat el 10.10.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^