Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Sessió informativa de la nova edició del projecte Engega't Jove (Singulars)
Sessió informativa de la nova edició del projecte Engega´t Jove (Singulars)
El Servei Municipal d'Ocupació realitzarà el dimarts vinent, 21 de novembre, a les 11 h, una sessió informativa per explicar el projecte Engega't Jove que està previst que s'iniciï el gener de 2024.

El projecte està destinat a persones joves de 16 a 29 anys, preferiblement aturades i té l'objectiu la inserció laboral o el retorn acadèmic del jovent participant.

Dintre del programa s'ofereixen les formacions professionalitzadores d'operador/a de magatzem, atenció a la clientela i activitats bàsiques d'electricitat. Les formacions, que són principalment pràctiques, preparen als participants per treballar en ocupacions com operari/ària de magatzem, reposador, conductor/a de carretons, dependent/a de comerç, atenció al públic, auxiliar electricista, instal·lador/a de plaques solars o instal·lador/a de telecomunicacions entre d'altres.

El programa també inclou visites a empresa, la possibilitat d'entrar en contacte amb empreses del sector, tutories d'acompanyament i d'altres activitats dirigides a facilitar la inserció laboral o educativa dels participants.

El projecte Engega't Jove es porta a terme per l'agrupació dels Ajuntaments de Badia del Vallès, Ripollet i Barberà del Vallès, amb els centres formatius Level Instrukta i Alba Formació.

Per inscriure't a la sessió informativa  o demanar més informació et pots dirigir al Servei Municipal d'Ocupació de Badia del Vallès contactant mitjançant el telèfon 93 718 16 62 /  Ext. 2 o 678 061 810 (també WhatsApp/ Telegram) o físicament al Servei Municipal d'Ocupació, Edifici El Molí (Av. Costa Blava, s/n).

Cartell de l'activitat

Publicat el 16.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^