Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Novembre per conscienciar sobre l'erradicació de la violència envers la dona
Imatge de les activitats

L'Ajuntament de Badia i les entitats del municipi han organitzat un gran nombre d'actes per commemorar el Dia internacional per l'erradicació de la violència envers la dona. L'acte central tindrà lloc el 24 de novembre, a partir de les 17 hores, a la plaça de les Entitats. L'alcaldessa de Badia, Eva Menor, farà la presentació institucional que obrirà la jornada, en què s'ha programat un gran nombre d'activitats. S'exposaran els cartells presentats al 6è Concurs gràfic per unes relacions lliures de violències masclistes, es lliuraran els premis i tindrà lloc la lectura del manifest.

A banda de la 6a edició del Concurs gràfic per unes relacions lliures de violències masclistes, del qual ja vam informar en aquesta notícia, hi ha un gran nombre d'activitats durant tot el mes de novembre, que us expliquem.

Del 3 al 16 de novembre, es farà l'exposició Fotoperiodistes. Mirades a les violències masclistes arreu del món. L'exposició, de l'Institut Català de les Dones, l'organitza l'associació Trenquem El Silenci i es farà al vestíbul i espais polivalents de la Biblioteca. La presentació de l'exposició tindrà lloc el 3 de novembre, a les 18 hores.

Del 9 al 30 de novembre, tindrà lloc l'acció Sabates Vermelles al vestíbul de l'Auditori Municipal Antonio Díaz – El Mago Pop, per visibilitzar les dones assassinades per la violència masclista. Aquesta acció és organitzada per Trenquem El Silenci.

El 7 de novembre, de 18 a 20 hores es farà el taller Mirada restaurativa en l'abordatge de les violències masclistes, a càrrec de Cúrcuma, a la Biblioteca Vicente Aleixandre.

El 14 de novembre, a les 18 hores, Trenquem El Silenci organitza la projecció de la pel·lícula El Color Porpra, a la Biblioteca.

El 25 de novembre, de 9 a 12 hores, es farà, a la sala del tatami del Complex Esportiu, el taller Autodefensa feminista, a càrrec del mestre d'Aikido Óscar González.

El 26 de novembre, a les 17 hores, a l'Auditori es farà l'obra de teatre Elles #Cosasdechicas, a càrrec de la companyia La Melancòmica. Cal reservar l'assistència. Trobaràs les entrades gratuïtes a recintes.cat/badiadelvallès. Aquesta obra no està recomanada a menors de 12 anys.

El mateix 26, a partir de les 18.30 hores, l'associació Dones per la Igualtat organitza la Marxa de torxes nocturna, amb el grup de batucada Mbatuk't, que sortirà de la Plaça de les Entitats.

Els actes es tancaran el 28 de novembre, amb el taller dirigit a homes La corresponsabilitat davant les cures, a càrrec de Conexus, que es farà al Casal dels Infants, de 10 a 14 hores.

Cartell de les activitats

Publicat el 02.11.2023
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^