Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les dones emprenedores del Mercat de Badia, a "Gent de Mercats i Comerços", de TV3
Les dones emprenedores del Mercat de Badia, a "Gent de Mercats i Comerços", de TV3
TV3 va emetre ahir diumenge el darrer capítol de la temporada de "Gent de Mercats i Comerços", dedicat als mercats de Badia del Vallès, la Boqueria (Barcelona) i del Lleó (Girona). Alexandra Leu. Si no els vas poder veure ahir, tens l'espai a la teva disposició clicant en el vídeo que trobaràs adjunt a la notícia.

Pel que fa a Badia, la docusèrie mostra la vida de l'Alexandra Leu, la Mari Carmen Delgado, l'Olga Gimènez i la Rakel Cáceres, quatre dones emprenedores que ofereixen els seus productes a les parades del mercat municipal. També econeixem el Lluís Sans, un venedor del mercat ambulant dels dijous.

Pots veure el capítol clicant en el vídeo adjunt:

Al capítol també es reivindica la qualitat de l'oferta comercial del mercat, que, respecte a la seva relació qualitat-preu, és definit com “el millor de la comarca”.

La docusèrie “Gent de mercats i comerços” està dirigida per la periodista de TV3 Tana Collados, especialista en gastronomia dels Serveis Informatius, que ha treballat temes d'alimentació i cuina en diversos formats televisius, com els programes “30 minuts” i “Cuines”. La realització de la docusèrie és de Tània Crosas i la producció executiva, de Xavier Atance.

El programa és una producció de TV3 amb la col·laboració de Benecé Produccions, amb el suport de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Diputació de Girona, el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i Prodeca, l'Agència de Residus de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès.

Publicat el 12.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant L'alcalde, Josep Martínez, informa de l'adjudicació per asistència tècnica de retirada de l'amiant
^