Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Diumenge, viu la final de l'Eurocopa a Badia!
Diumenge, viu la final de l´Eurocopa a Badia!
Diumenge vinent el camp de futbol Sergio Busquets Burgos (el camp del Poliesportiu d'Av. del Tibidabo) s'obrirà a partir de les 8 del vespre per oferir la final de l'Eurocopa que jugarà la selecció masculina de futbol i en la qual es pot coronar com a guanyadora del torneig. Aquesta retransmissió es farà gràcies a la col·laboració del CD Badia del Vallès amb l'Ajuntament.

El partit es podrà seguir en una pantalla que s'instal·larà dins del camp de futbol, així, es podrà viure el partit de la manera més propera a estar en el camp on es juga.

Aquesta no és l´única opció de veure el partit de diumenge. La Penya Blaugrana de Badia del Vallès també instal·larà una pantalla al Centre Antonio Machado (Av. de la Costa Blava, cantonada amb carrer Menorca). L'acte també estarà obert a tota la ciutadania, així que tens dues opcions per triar la que més et convingui.

Diumenge, viu en directe una ocasió històrica: la possibilitat que la selecció espanyola masculina de futbol torni a guanyar l'Eurocopa després de 12 anys. I ho podràs veure sense moure't de Badia!

Publicat el 11.07.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
^